Adalet Meslek Yüksekokulu
YEMEK KÜLTÜRÜNE ULUSLARARARASI BAKIŞ
İzmir Ekonomi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Uluslararası Yemek Festivali gerçekleştirildi. Güney Afrika, Gambia, Endonezya, Kırgızistan, Hollanda, İtalya, İngiltere, ABD, Kanada, Venezuela, Kolombiya ve Türkiye’yi içeren 12 farklı ülkenin yerel yiyecekleri, festivalde katılımcılara sunuldu.
İEÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nda yapılan etkinlikte, öğretim görevlileri ve öğrenciler farklı yöresel lezzetleri tattı.Afrika’nın Koesksisters tatlısı, Hollanda’dan Kruidnoten adı verilen baharatlı kurabiyesi, Kolombiya’dan Changua çorbası, Türkiye’den sarma gibi yiyecekleri tadan katılımcılar, kültürel zenginliği birarada yaşadı.